HOME  |   ALLE HUIZEN  |   AANBIEDINGEN  |   LUXE HUIZEN  |   GROEPSACCOMMODATIE  |   AUTOVERHUUR  |   GOLF  |   VERZEKEREN  |   GASTENBOEK  |   CONTACT

Dolfijnen kijken met WildWatch Algarve!

Sinds dit jaar biedt Aangenaam Algarve Vakantiehuizen in samenwerking met WildWatch prachtige boottochten aan waar u gegarandeerd vele dolfijnen zult zien!

Het kantoor van WildWatch bevindt zich in het authentieke vissersdorpje Ferragudo. Vanaf dit punt steekt u met de water taxi het water over van Ferragudo naar Praia da Rocha, Portimao. Hier stapt u over op de 12 persoonsboot. Vanaf hier begint het avontuur!

Deze organisatie weet precies waar de dolfijnen zich bevinden en zij garanderen dat u vele dolfijnen zult zien. Mocht het een keer voorkomen dat er geen dolfijnen zijn (deze kans is echt zeer klein), dan mag u de volgende dag gratis nog een keer!

Wij hebben zelf deze tocht ook gemaakt en wij zijn echt razend enthousiast. Zoveel dolfijnen hebben wij nog nooit gezien. Ze zwemmen met de boot mee en je ziet ze echt overal springen. Een fantastische ervaring die we iedereen van groot en klein kunnen aanraden. Achteraf krijgt u nog een drankje en een briefing. Tijdens deze presentatie krijgt u ook nog een filmpje te zien van uw trip. Dit filmpje wordt naar u toegemaild. Een absolute aanrader!

   

Activiteiten in de Algarve

Aangenaam Algarve Vakantiehuizen heeft vele contacten met bedrijven die diverse (sportieve-)activiteiten aanbieden. Voor zowel kleine als grote groepen kan Aangenaam Algarve maatwerk leveren. Wanneer u zelf een bepaalde activiteit in gedachten hebt, maar deze wordt niet door ons genoemd, vraag er toch gerust naar. Wij kunnen altijd wat voor u regelen. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van onze activiteiten:

- Boottocht met een piratenschip langs de grotten aan de kust met eventueel een strand barbecue
- Een downhill mountainbike tocht inclusief lunch in het Monchique gebergte
- Een bezoek aan ZooMarine. In dit park krijgt u o.a. shows met dolfijnen, zeehonden en papagaaien te zien
- Een bezoek aan een waterpretpark met vele glijbanen
- Dolphin Seafaris. Met een snelle boot gaat u de oceaan op om de dolfijnen naast de boot te zien zwemmen
- Een mooie boottocht langs de rotspartijen met een heuse catamaran, geschikt voor wel 50 personen of meer.

   

Markten in de Algarve

Er zijn vele markten in de Algarve, variŽrend van dagmarkten tot vlooienmarkten.
Waar het op dagmarkten veelal om verse (locale) producten gaat, kunt u op vlooienmarkten oude en gebruikte spullen van weleer vinden.
U vindt altijd wel een markt nabij uw vakantie bestemming.

In het toegevoegde document treft u een overzicht van alle markten in de Algarve en de tijden wanneer u ze kunt bezoeken.

   

MARKETS ALGARVE

ZOEK UW VAKANTIEHUIS

REGIO

PLAATS

AANTAL SLAAPKAMERS

AANTAL PERSONEN

NAAM HUIS

SOORT HUIS

AANKOMST

VERTREK

     

NIEUWSBRIEF

Ontvang nieuwtjes en speciale aanbiedingen als eerste in je mailbox